logo

Reviews & foto’s

Reviews en foto
kattenprinsesje oranje

Laat je overtuigen door mijn aanpak

Ontdek sfeerbeelden & klantenreacties

Benieuwd naar wat klanten van mijn service vinden? Lees er dan enkele recensies op na. Als je zelf een review zou willen achterlaten, mag je mij die altijd via WhatsApp doorsturen.

 

Verder kan je enkele vertederende sfeerbeelden bekijken van mijn kattenklantjes. Voor meer leuke foto’s en praktische informatie kan je op mijn Facebook– en Instagrampagina terecht.

kattenprinsesje oranje

Reviews & foto’s

Ontdek sfeerbeelden & klantenreacties

Benieuwd naar wat klanten van mijn service vinden? Lees er dan enkele recensies op na. Als je zelf een review zou willen achterlaten, mag je mij die altijd via WhatsApp doorsturen. Verder kan je enkele vertederende sfeerbeelden bekijken van mijn kattenklantjes. Voor meer leuke foto’s en praktische informatie kan je op mijn Facebook– en Instagrampagina terecht.

kattenprinsesje oranje

Mijn service beoordeeld

Sandra
Read More
“Lima was heel blij na de vachtbehandeling. Het uitborstelen van het rijstzetmeel vond ze zalig. Het deed haar deugd dat haar vacht op de rug niet meer zo vettig was. Enkele kleine maar pijnlijke klitjes in de oksels werden weggeschoren. Niet meer, niet minder. Top!”
Elien
Read More
“Deze vakantie voor de allereerste keer een kattenoppas geregeld voor Sita. Ik heb Martine leren kennen via Instagram en er werd meteen een kennismakingsgesprek geregeld. Omdat Sita heel erg bang is van vreemde mensen had ik niet verwacht dat ze al na 10 minuten volledig op haar gemak was tijdens dit gesprek. Na dit gesprek was ik er zeker van dat Sita in goede handen zou zijn tijdens mijn vakantie! Tijdens mijn week afwezigheid kreeg ik elke dag een berichtje via whatsapp met enkele foto’s om me op de hoogte te houden hoe het met Sita was. Bij thuiskomst was er Sita’s vakantiedagboekje waarin ik kon lezen wat ze elke dag gedaan had. Martine is absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een goede oppas voor je lieve kattenvriendjes.”
Ellen
Read More
“Martine is een zeer fijne, lieve vrouw die de tijd neemt om de katjes hun vacht te verzorgen. Tussendoor geeft ze hen ook de ruimte om even tot rust te komen. Ze heeft heel wat kennis, niet alleen over vachtverzorging, maar ook over kattengedrag. Fijn dat Martine ook aan huis komt, ideaal als je een katje hebt dat niet van autoritten houdt. Mijn katten hun vacht zien er alleszins terug mooi uit.”
Previous
Next
kattenprinsesje oranje

Ontdek mijn verhaal

Kunnen bovenstaande beelden je bekoren?

Maak vandaag nog je afspraak via WhatsApp!