logo
kattenprinsesje oranje

Voor een korte of lange periode

Kattenoppas met een hart voor dieren

Ben je voor een korte of lange periode niet thuis en wil je dat je kat in goede handen blijft? Dan kan je mij als professionele kattenoppas laten langskomen. In tegenstelling tot in een kattenhotel hoeft je kat z’n huiselijke omgeving niet te verlaten. Bovendien is mijn aanwezigheid een vorm van sociale controle en dus de ideale inbraakpreventie.

Omdat op iemands huisdier passen een grote verantwoordelijkheid is, school ik me geregeld bij over kattengedrag en -gezondheid. Ik wil je kat zo de beste zorgen kunnen bieden. Dat ik trouwens de vaste kattenoppas van het asiel Pink Paws PETrescue in Tessenderlo ben, getuigt dat ik mijn vak door en door ken.

Oppas aan huis

Oppas aan huis
kattenprinsesje oranje

Oppas aan huis

Ben je voor een korte of lange periode niet thuis en wil je dat je kat in goede handen blijft? Dan kan je mij als professionele kattenoppas laten langskomen. In tegenstelling tot in een kattenhotel hoeft je kat z’n huiselijke omgeving niet te verlaten. Bovendien is mijn aanwezigheid een vorm van sociale controle en dus de ideale inbraakpreventie.

Omdat op iemands huisdier passen een grote verantwoordelijkheid is, school ik me geregeld bij over kattengedrag en -gezondheid. Ik wil je kat zo de beste zorgen kunnen bieden. Dat ik trouwens de vaste kattenoppas van het asiel Pink Paws PETrescue in Tessenderlo ben, getuigt dat ik mijn vak door en door ken.

Kennismakingsmoment
kattenprinsesje oranje

Je verwachtingen als vertrekpunt

Kennismakingsmoment als basis

Voor de eigenlijke oppasperiode start, plan ik een kennismakingsmoment in bij je thuis. Je kat kan mij dan op eigen initiatief leren kennen.

 

Samen met jou overloop ik je verwachtingen en de behoeften van je dier. Die noteer ik in een gedetailleerd contract. Dat contract wordt bindend zodra je mij een voorschot hebt betaald (i.e. de helft van het totaalbedrag).

kattenprinsesje oranje

O.a. kattenbakken leegmaken & knuffelen

Hoe verloopt een oppasmoment?

Oppasmomenten duren doorgaans een halfuur tot drie kwartier en omvatten:

Je bepaalt zelf of ik een of twee keer per dag bij je kat(ten) langsga. Extra taken zijn mogelijk mits een kleine toeslag. Denk aan:

Mijn hulp als kattenoppas inroepen? Stuur mij dan gerust een bericht voor meer inlichtingen of om een oppasperiode af te spreken.

Hoe verloopt een oppas moment

Een oppas aan huis nodig?

Maak vandaag nog je afspraak via WhatsApp!