logo

Gedragsadviseur

Gedragscat
kattenprinsesje oranje

Voor elk gedrag een oplossing

Gedragsadviseur die je kat kan doorgronden

Als eigenzinnige dieren worden katten vaak verkeerd begrepen, waardoor ze helaas soms in een asiel terechtkomen of op straat gezet worden.

 

Ongewenst gedrag kan echter op een andere manier aangepakt worden, nl. door een gedragsadviseur. Ik heb zoal ervaring met gedragsproblemen als:

kattenprinsesje oranje

Gedragsadviseur

Gedragsadviseur die je kat kan doorgronden

Als eigenzinnige dieren worden katten vaak verkeerd begrepen, waardoor ze helaas soms in een asiel terechtkomen of op straat gezet worden. Ongewenst gedrag kan echter op een andere manier aangepakt worden, nl. door een gedragsadviseur. Ik heb zoal ervaring met gedragsproblemen als:

Elke plotse gedragsverandering kan een teken zijn van pijn of ongemak. Daarom is het belangrijk dat je je kat bij de dierenarts laat nakijken en onder andere een urine- en bloedonderzoek laten doen. Zo kunnen medische problemen uitgesloten worden. Vervolgens bepaal ik via een intakevragenlijst welke soort coaching het beste bij je kat past.

kattenprinsesje oranje

Coaching op maat van je kat

Drie soorten coaching

Hieronder kan je zien welke soorten gedragscoaching ik zoal inzet bij gedragsproblemen:

Pro Coaching

Gedurende een Pro Coaching verschaf ik je inzicht in het gedrag van je kat dat volgens jou onaanvaardbaar is en hoe je gewenst gedrag kan stimuleren. Ik breng de situatie in kaart door een persoonlijk plan van aanpak op te maken. Samen schieten we dan in actie om het ongewenste gedrag te veranderen of te verhelpen. Na afloop zal je je huisdier beter begrijpen en sneller doorhebben wat je kat echt gelukkig maakt.

Pro coaching
Standaard coaching

Standard Coaching

Een Standard Coaching is ideaal om het gedrag, de natuur en het welzijn van je kat beter te leren kennen. Ik geef je handige tips over hoe je omgeving te optimaliseren en die op de achtergrond van je kat af te stemmen. De band met je huistijger zal er gegarandeerd sterker van worden!

Quick Coaching

Een Quick Coaching verloopt geheel online. Is er bijvoorbeeld een baby op komst? Dan leg ik je uit hoe je je kat daarop kan voorbereiden. Via een online training kan ik je evengoed helpen om je kat(ten) te laten binnenkomen wanneer jij dat wil. Mocht het een strijd zijn om je kat in z’n transportmand te krijgen, maak ik een strak stappenplan op om dat proces makkelijker te laten verlopen. Wil je tot slot graag jong leven in huis halen? Dan leg ik je uit waarom als duo worden aangeboden en geef ik tips hoe je woning kittenproof te maken. Zo kunnen jullie samen een gelukkige toekomst tegemoet gaan!

Quick coaching

Geïnteresseerd in gedragsadvies op maat voor je kat? Laat me dan gerust iets weten en ik behandel je aanvraag zo snel mogelijk.

Gedragsadvies aanvragen?

Maak vandaag nog je afspraak via WhatsApp!